Palvelut

Kun tarvitset tukea elämänmuutokseen yksilöllisesti, henkilökohtainen ravintoneuvonta voi olla sopiva vaihtoehto.

Autan Sinua pääsemään omaan tavoitteeseesi – oli kyse sitten energisemmästä olosta, painonpuodotuksesta tai vatsan tasapainottamisesta.

Mitä ravintoneuvonnassa tapahtuu?

Käymme keskustellen yhdessä läpi tämänhetkisen elämäntilanteesi ja terveydentilasi, teemme tarvittavat mittaukset ja testit ja aloitamme omien resurssiesi mukaan matkan kohti muutosta ja parempaa oloa. Ensimmäinen tapaamisemme kestää noin 1,5 – 2 tuntia, jossa käsittelemme ruokapäiväkirjasi, terveyskartoituksen, terveyshistoriasi ja tämänhetkisen tilanteesi sekä tavoitteesi. Saat yksilölliset, tilanteeseesi sopivat ohjeistukset ruokavalioon, tarvittaviin vitamiineihin ja  lisäravinteisiin sekä muihin prosessia tukeviin elämäntapamuutoksiin.

Kuinka kauan ravintoneuvonta kestää?

Muutokset omassa syömisessä ja elämäntavassa ovat prosesseja, joille tulisi antaa aikaa. Riippuen tavoitteestasi, yhteinen matkamme voi kestää useamman kuukauden. Jos haluat apua ja tukea nopeampiin muutoksiin, prosessi on lyhyempi.

HINNASTO

1. konsultaatio 140 € (2 h)
Sisältää tervydentilan kartoituksen, ruokapäiväkirjojen analyysin, kehonkoostumusmittauksen sekä yksilöllisen ruokavalio-ohjeen sekä lisäravinnesuositukset.

2.-4. konsultaatio/seurannat 50 €/ krt (0,5 h)
Seurantakäynti sovitaan noin 2-4 vkon päähän ensimmäisestä tapaamisesta, jolla katsotaan minne ollaan päästy ja mitä tehdään seuraavaksi! 

Pikaneuvonta puhelimitse 20 €/ 15 min

Tarvitsetko pikaisen avun esimerkiksi alkavan flunssan torjuntaan tai vinkkejä erityistilanteen syömiseen (juhlat, treenit)? Lyhyempi konsultaatio voi tällöin sopia sinulle. 

Kehon puhdistus ja detox-ohjelmat 80€/ krt
Sisältää ohjeet puhdistuskuuriin, joka sopii juuri sinulle. Tarvittavat seurantakäynnit normaalihinnan mukaisesti.