Info

Soulfood Nutrition Ravintoneuvonta Annika Aro -Studio-Metsa-Photography
Kuva: Studio Metsä Photography

Kiva kun tulit käymään Soulfood Nutrition -ravintoneuvonnan sivuilla. Haluan auttaa Sinua löytämään oman terveytesi ja hyvinvointisi ravinnon kautta.

Lähdin muutama vuosi sitten omalle matkalleni ravinnon ihmeelliseen maailmaan hoitovapaalla ollessani, omani, mieheni ja pienen lapseni terveyttä ja hyvinvointia pohtiessani. Siihen aikaan mieheni kärsi myös koko ajan toistuvista flunssista ja kurkkukivuista sekä jatkuvasta väsymyksestä. Olin jo innostunut opiskelemaan itsenäisesti yksittäisten ruoka-aineiden etuja ja terveysvaikutuksia ja huomasin saavani niistä lisäenergiaa ja hyvää oloa. Sen jälkeen olenkin opiskellut vuodesta 2013 Suomen Terveysopisto Saluksessa ja valmistuin lokakuussa 2015 diplomi-ravintoneuvojaksi. Jatkan parhaillaan opintojani ja valmistun ravintoterapeutiksi vuoden 2016 syksyllä.

Opiskeluni ja oikean elämän kokemukseni ravinnon laadun parantamisesta ja omaan syömiseen panostamisesta ovat vahvistaneet uskoani siihen, että luonnollisen ja yksilöllisen ravinnon avulla voimme pitää itsestämme hyvää huolta ja ehkäistä erilaisia sairauksia. Minusta on nyt tehtäväni jakaa tätä ilosanomaa myös muille! Hyvä olo ja terveys ovat elämän tukipilareita ja mahdollistavat kaikki muut asiat.

Kiehtovinta ravinnon ja hyvinvoinnin maailmassa on mielestäni sen kokonaisvaltaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen: mieli, fysiikka, ajattelu, ruoka, liikunta, ympäristö, muut ihmiset. Emme ole yksinkertaisia olentoja, vaan äärettömän mielenkiintoisia ja monimutkaisia. Siksi ratkaisut eri ihmisten terveysongelmiin voivat löytyä eri paikoista, ja jollekin avain hyvinvointiin voi olla ravinto.

Olen toiselta koulutukseltani tradenomi ja teen töitä myös markkinoinnin parissa. Vapaa-ajallani leikin 4-vuotiaan poikani kanssa, kirjoitan blogiani ja kokeilen terveellisiä reseptejä. Luen tietokirjoja – ja kyllä, myös itsensäkehittämiskirjoja! 🙂 – ja aina kun siltä tuntuu, joogaan.

Haluan innostaa sinua eteenpäin oman terveytesi ja ravintosi saralla. Toivon, että löydät etsimäsi Soulfood Nutritionin nettisivuilta. Tutustuthan myös blogiini, jonne kirjoitan mielenkiintoisia juttuja ravinnosta, ruuasta ja terveydestä. Jos haluat olla yhteydessä minuun, klikkaa tästä!

Muista myös jo “vanha” resepti- ja terveysblogini Annika A. jonne pääset tästä.